سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
الهی وربی من لی غیرک
درباره وبلاگ


روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
پیوند های متفرقه
لوگو
روزانه های یک مدیر ( حیدر علی کامیاب مدیر عامل شرکت F.S.P )
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 54
  • بازدید دیروز: 31
  • کل بازدیدها: 85643



بنام خدا

یکی از مهمترین اهداف وزارت ورزش و جوانان برنامه ریزی برای توسعه ورزش همگانی به منظور احیا وایجاد سلامت شهروندان و بالطبع جامعه می باشد . انصافا در طول چند سال گذشته توجه سازمان تربیت بدنی به این موضوع قابل تقدیر بوده و سعی و تلاش زیادی شد تا با هماهنگی نهادهایی دیگر همانند صدا وسیما و شهرداریها مردم را از فواید ورزش مطلع و انگیزه لازم را جهت پرداختن به آن در مردم احیاء کنند .

آیا با همه این تلاشها از طرف دولت و بخش خصوصی توفیقی در این خصوص تا کنون حاصل شده است ؟ آیا طرح سازمان تربیت بدنی یا فدراسیون ورزشهای همگانی برای ایجاد انگیزه در مردم توفیقی داشته است یا خیر ؟

اصولا ورزش همگانی به فعالیتهای ورزشی اطلاق می شود که دسترسی به آن آسان باشد و برای پرداختن به آن مردم با مشکلی مواجه نشوند همانند پیاده روی ، کوه روی ، دوچرخه سواری و .... این تعریفی است که فدراسیون کشور ما از ورزش همگانی دارد . البته تعریفی که بر مبنای زیرساختهای موجود در کشور تهیه و تدوین شده است ، در کشورهای پیشرفته یا در حال توسعه ورزش همگانی تعریفی دیگر داشته وهمانند ورزش قهرمانی در کلیه رشته ها منظور می شود و زیرساختهای لازم را برای پرداختن مردم با توجه به سلایق شخصی در هر رشته تامین کرده اند . بعنوان مثال اسکیت یکی از رشته های پر طرفدار است و می تواند تعداد زیادی را به خود جذب کند اما متاسفانه زیرساختهای لازم برای پرداختن به آن در خیلی از استانهای کشور و خصوصا در کلانشهرها محیا نیست . بعضا مشاهده می شود که در خیابانها و پیاده رو ها به این رشته مفرح می پردازند و یا دوچرخه سواری را در خیابانها مشاهده می کنید که همه این موارد در عین حالی که برای سلامتی مفید می باشند اما خطراتی را نیز به همراه دارند . بنابراین ضرورت توجه به ایجاد زیرساختهای لازم به صورت حداقلی در چهارچوب همان تعاریف اولیه از ورزش همگانی می بایست در دستور کار مسولین قرار گیرد .

اینکه در هفته افراد یک شهر به صورت گسترده در یک برنامه همگانی شرکت کنند امری است قابل تحسین ، اما این موضوع برای رسیدن به آن هدف وزارت ورزش و جوانان کافی نیست .  ادغام سازمان ملی جوانان با سازما ن تربیت بدنی و تشکیل وزارت ورزش می تواند شروع خوبی برای طراحی و تدوین برنامه ای باشد تا هم به ورزش مردم خصوصا جوانان توجه شود و هم به امر مهم اوقات فراغت آنها سر و سامانی دهد . یکی از معضلات فعلی جوانان و کلا مردم اوقات فراقت آنهاست که متاسفانه محدود شده است به دید و بازدید و حضور در تفرجگاهها و فست فودهایی که با غذاهای متنوع و لذیذ سلامت جامعه را به خطر می اندازد .

به همین لحاظ فکر کردم راهکارهایی را که به توسعه ورزش و تحرک و پویایی در جامعه و در نها یت سلامت مردم کمک می کند را در چند نوبت به تحریر در آورم . امید است مدیران و مسولان ذیربط با استفاده و جمع بندی کلیه نظرات موجود در این بخش برای نایل آمدن به این امر مهم تلاش نمایند . 

ادامه دارد 




موضوع مطلب :

         نظر بدهید
دوشنبه 90 شهریور 28 :: 1:26 عصر
حیدر علی کامیاب